Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

http://omegokmak.blogspot.gr ,   omegokmak@gmail.com

 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η Ομοσπονδία Γονέων εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς . Μια χρονιά με επιπλέον δυσκολίες για τα παιδιά μας που είχαν να αντιμετωπίσουν επιπρόσθετα τα μορφωτικά κενά και τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις που άφησε η πανδημία.

Μιας χρονιάς που βλέπαμε το Υπουργείο και την Κυβέρνηση να συνεχίζει να βάζει για άλλη μια φορά εμπόδια στην μόρφωση των παιδιών μας. 

Οι μαθητές απέδειξαν ότι οργανωμένα συλλογικά μπορούν να παλέψουν ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, τα όνειρά τους, για έναν καλύτερο κόσμο παρά τα εμπόδια και τους φραγμούς που θα βρίσκουν μπροστά τους.

Ενώσαμε τη φωνή μας με τους δασκάλους τους, για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα όλα τα παιδιά χωρίς ταξικούς φραγμούς και διακρίσεις

Χαιρετίζουμε και τις οικογένειές τους που μαζί με όλα τα καθημερινά προβλήματα και το άγχος της σημερινής κατάστασης έκαναν προσωπικές θυσίες και αντιπάλεψαν δυσκολίες για το μέλλον των παιδιών τους.

Οι γονείς σταθήκαμε στο πλευρό τους, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πρόσθετα προβλήματα, την ακρίβεια ,τις αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης, τις συνέπειες του πολέμου. Δεν το βάλαμε κάτω. Σταθήκαμε όρθιοι. Στηρίξαμε τα παιδιά μας με όλους τους τρόπους. Αντιπαλέψαμε σε ότι μπαίνει εμπόδιο και σκοτεινιάζει το μέλλον τους. Παλέψαμε οργανωμένα μέσα από το γονεϊκό κίνημα, τους συλλόγους και τις ενώσεις μας, ώστε να διεκδικήσουμε ένα σχολείο  με βάση τις σύγχρονες  ανάγκες μας.

Λέμε στα παιδιά μας ότι το σπουδαιότερο μάθημα ήδη το έμαθαν, το μάθημα της επιμονής, της προσπάθειας, της διεκδίκησης. Ο αγώνας για τη ζωή δεν αρχίζει και κυρίως δεν ολοκληρώνεται στις αγωνιώδεις μέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μπροστά σ αυτήν τη μάχη των πανελλαδικών τους λέμε λοιπόν:

Είμαστε μαζί σας και σε αυτή τη μάχη που δε θα είναι η τελευταία .Φτάσατε ως εδώ με αγώνα, κόπο και φιλοδοξία να πετύχετε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και δύναμη να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας. Ότι και να καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις , το μέλλον το κρατάτε στα χέρια σας. Σημασία έχει να προχωράτε μπροστά, έτσι μπορείτε να κερδίσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων σας.

Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!

                                            ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Γραφείο τύπου 1/6/2022

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου