Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΔΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2024

 


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

https://omegokmak.blogspot.com -omegokmak@gmail.com

Μήνυμα στους γονείς

και ιδιαίτερα στα παιδιά μας που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή, ό,τι και να γίνει...

Είμαστε δίπλα σας. Γιατί σας είδαμε να μεγαλώνετε, να κάνετε όνειρα, να έχετε φιλοδοξίες.

Είμαστε δίπλα σας. Γιατί μαζί αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα, το άγχος, τις δυσκολίες που δημιουργεί μια πολιτική που βλέπει τις ανάγκες μας σαν κόστος.

Είμαστε δίπλα σας. Γιατί ανεξάρτητα από την πορεία που θα πάρετε, εσείς θα είστε η νέα γενιά που θα αλλάξετε τον τόπο μας, εσείς είστε το μέλλον.

Είμαστε δίπλα σας γιατί γνωρίζουμε καλά: Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή την αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Όμως, με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Αγαπητοί γονείς,

γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας πως τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως και συνολικά της εκπαίδευσης, δεν τη δίνουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους ίδιους όρους. Η λαϊκή οικογένεια χρόνο με τον χρόνο υποφέρει όλο και περισσότερο προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εκπαίδευσης, στο κατ’ όνομα μόνο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς κοινωνικούς φραγμούς.

Στηρίζουμε τα παιδιά μας με όλους τους τρόπους, ειδικά σε αυτή τη φάση που το ψυχολογικό τους φορτίο, λόγω των εξετάσεων, είναι αυξημένο.

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι!

Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!

Καλή επιτυχία!



Θεσσαλονίκη 29/5/2024


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου